ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Mesajı 

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Yalçın, mesajında Çanakkale Zaferini, Türk milletinin tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olarak nitelendirdi ve bu zaferin Kurtuluş Savaşının ve Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasına giden yol üzerinde çok önemli bir kilometre taşı olduğunu vurguladı. 

18 Mart 2024
ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Mesajı 

Bedri Yalçın, “Tarihten silinmek istenen bir millet, bütün yokluk ve imkansızlıklara rağmen vatanını yüksek bir ruh ve şuur ile nasıl canı pahasına savunduğunu Çanakkale Zaferi ile tüm dünyaya göstermiştir. Bu zafer, Türk milletinin varoluş iradesini kıracak hiçbir gücün olamayacağını kanıtlamıştır,” dedi.
ABP Genel Başkanı Yalçın, Türk milletinin, 'Çanakkale geçilmez.' diyerek sergilediği sağlam inanç ve sarsılmaz ruhun mirasçıları olduğumuzu belirtti ve şehitlerin bize bıraktığı mukaddes emaneti aynı şuur ve inançla koruma kararlılığımızın altını çizdi. Yalçın, “Çanakkale Zaferi'mizin 109. yıl dönümünde, bizi millet yapan yüksek değerlerimizi canlı tutmaya, bu değerleri yüceltmeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Mesajını, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde, bu toprakları bizlere mukaddes bir vatan kılan tüm şehitleri ve kahramanları anarak tamamlayan Bedri Yalçın, “Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum,” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.