DSP ADAYI HAKAN ŞAKLAR'IN VİZYONU: “ANTALYA'NIN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK PROJELER”

Demokratik Sol Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Hakan Şaklar Antalya'yı karış karış geziyor. 

20 Mart 2024
DSP ADAYI HAKAN ŞAKLAR'IN VİZYONU:  “ANTALYA'NIN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK PROJELER”

 DSP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Şaklar deprem master planı, Ulaşım master planı , kırcami planı hakkında bilgi verdi.

 Şaklar ayrıca ulaşımın sadece karayolu, demiryolu ile değil deniz ulaşımı ile yapılacağını anlattı. Şaklar, “ Turizmi canlandırmak için Antalya merkez ve ilçelerimizde kruvaziyer rıhtımları yaparak esnafımıza katma değer sağlayacağız” diyen Şaklar “ Ayrıca atanamayan öğretmenlerimiz için ilçelerimizde 200 derslik binalar yapıp öğretmenlerimize istihdam sağlayacağız. Öğrencilerimize ücretsiz taşıma imkanı sağlayacağız. Dar gelirli vatandaşlarımız için sosyal konut projelerini hayata geçireceğiz. Antalya'mızı ekolojik kütüphane, sağlıklı yaşam parkı ile tanıştıracağız. Elektrik üretimini yüzer dalga ile santraller kurarak enerjimizi üreteceğiz. Kapalı pazarlarda güneş enerjisi ile yenilenebilir elektiriği vatandaşımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Antalya içme suyunu kuyulardan karşılıyor diyen Şaklar, “Devlet Su işlerinin Karacaören'den getireceği 43 km’lik ishale hattının takipçisi olacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.