BAŞKAN UYSAL, VALİ HÜSNÜ TUĞLU OKULUNDA OY KULLANACAK

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı ve adayı Ümit Uysal, 31 Mart yerel seçimlerinde oyunu, Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu, 1148 numaralı sandıkta kullanacak. 

29 Mart 2024
BAŞKAN UYSAL, VALİ HÜSNÜ TUĞLU OKULUNDA OY KULLANACAK

 Antalya’nın 500 bini aşkın nüfusuyla kent hayatının merkezi olan Muratpaşa’da, 31 Mart yerel seçimleri için 1124 sandıkta 380 bin 694 seçmen sandık başına gidecek. Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP adayı Ümit Uysal ise oyunu eşi Ümran Uysal’la Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu’nda, 1148 numaralı sandıkta kullanacak.

 Başkan Uysal, artık saatlerin kaldığı seçim öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda herkesi sandığa davet etti. Uysal, şunları söyledi:

 “Kıymetli komşularım, Sevgili Antalyalılar, hepimizin bildiği gibi şehrimiz geçimini turizmden ve tarımdan sağlıyor. Bütün dünyayla ilişki içindeyiz. Sektör temsilcilerimiz ziyaretlere gidiyor. Yıl boyu milyonlarca ziyaretçiyi de ağırlıyoruz. Dünyayla bir anlamda birlikte yaşıyoruz. Antalya’nın hoşgörüyle, saygıyla, sevgiyle yönetilmesi lazım. Bütün dünyayla barışık yönetilmesi lazım. Antalya’mızda, Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere bütün ilçe belediyelerimizde CHP’li adaylara oy verilmesi kamu yararınadır. Bizlerin görevde olduğu yerlerde hoşgörü olur, sevgi saygı olur, tolerans olur, uluslararası akreditasyon olur, uyum olur. Takdir sizin. Sevgilerimle.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.