İYİ PARTİ BALA'DA TARİHİ ZAFERE ULAŞIYOR!

İYİ Parti’nin Bala Belediye Başkan Adayı Levent Gürbüz, seçim öncesi yoğun bir çalışma yürütüyor. 

29 Mart 2024
İYİ PARTİ BALA'DA TARİHİ ZAFERE ULAŞIYOR!

Seçime sayılı saatler kala, İYİ Parti 'nin Bala Belediye Başkan Adayı Levent Gürbüz ve ekibi, ilçe genelinde yoğun bir seçim çalışması yürütüyor. Gürbüz, yaptığı açıklamada, " Bala genelinde tarihi bir zaferin eşiğindeyiz. Biz azmimizle ve kararlığımızla bu seçimi kazanacağız" dedi.

 

Gürbüz, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri, mahalle toplantıları ve halkla buluşmalar gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Levent Gürbüz , Balalılar'ın değişim ve yenilik isteğini gördüklerini söyledi.

 

Levent Gürbüz , " Bala 'da yeni bir sayfa açmaya hazırız. Balalılar'ın desteğiyle şehrimizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Biz bu seçimi kazanarak, Bala'ya hak ettiği hizmeti getireceğiz" diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.