HERKESİN BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK MAZBATAYI ALDI

‘Seçimleri demokrasi kazandı, Antalya kazandı’ 

04 Nisan 2024
HERKESİN BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK MAZBATAYI ALDI

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde ikinci kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek, Antalya tarihinde bir ilki başaran Muhittin Böcek, mazbatasını aldı. Başkan Böcek, “Bu mazbatayı bana layık gören Antalya’ya teşekkür ediyorum. Herkesin belediye başkanı olmaktan bir an olsun ayrılmadan sizlerin oylarını namusun gibi koruyacağıma söz veriyorum. Seçimi demokrasi kazandı, seçimi Antalya kazandı” dedi. 

Antalya’da bir kez daha Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek, Antalya İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Gümüştekin’den aldı. Muhittin Böcek, üst üste ikinci kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanarak Antalya tarihinde de bir ilki gerçekleştirdi. Mazbata törenine CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Milletvekilleri Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Aliye Coşar, Mustafa Erdem, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. 

OY VEREN VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan Başkan Muhittin Böcek, “4 dönem Konyaaltı belediye başkanlığımda mazbata almıştım. İki dönem de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığımda mazbatamı alıyorum. Bu seçim sürecinde beni aday eden Genel Başkanıma, vekillerime, sevgili Antalyalılara ve tüm yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bize oy veren vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bize oy veren, vermeyen tüm vatandaşlarımızın emrinde olacağım” dedi.  

TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ BİZİM BELEDİYE BAŞKANIMIZ

Kimseyi ötekileştirmeden Antalya’ya hizmet etmeye devam edeceğini söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “Atamızın 'hiç şüphesiz dünyanın en güzel yeri' dediği güzel Antalya'da, 2 milyon 696 bin 229 vatandaşımıza, 25 milyona yakın yerli ve yabancı misafirimize hiçbir kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeye devam edeceğiz. 19 belediyemizin 16’sını kazanmış bulunuyoruz. Ancak İbradı, Gündoğmuş ve Kumlaca da bizim belediyemizdir. Demokrasi inancımızla tüm belediye başkanlarımızı kendi partili belediye başkanımız gibi göreceğiz. Bundan sonra da STK’larımız, vatandaşlarımız ve tüm kurum kuruluşlarla iş birliği içinde çalışacağız. Bu seçim sürecine katkı koyan tüm kurum kuruluşlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

SEÇİMLERİ ANTALYA KAZANDI

Seçim sürecinde müzikle ve araçlarla seçim zamanı zaman zaman vatandaşlara rahatsızlık vermiş olabileceklerini söyleyen Muhittin Böcek, “Onlarda bu demokrasinin güzelliğidir. Rahatsızlık verdiğimiz vatandaşlarımızdan özür dilerim. Antalya’mız için  meclis üyesi arkadaşlarımız ile kimseyi ötekileştirmeden aynı azim ve kararlıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu mazbatayı bana layık gören Antalya’ya teşekkür ediyorum. Herkesin belediye başkanı olmaktan bir an olsun ayrılmadan sizlerin oylarını namusun gibi koruyacağıma söz veriyorum. Seçimi demokrasi kazandı, seçimi Antalya kazandı” ifadelerini kullandı. 

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

Başkan Böcek, mazbatasını aldıktan sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu. 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.