MESUT KOCAGÖZ İÇİN ADALET NÖBETİNDE 3. GÜN

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocağöz’ün siyasi kararla tutuklanmasının ardından cezaevi önünde devam eden adalet nöbeti sürüyor. Adalet nöbetinin üçüncü gününde CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı Özkan Yılmaz, ‘temiz siyaset için nöbete devam edeceğiz” dedi. 

16 Nisan 2024
MESUT KOCAGÖZ İÇİN ADALET NÖBETİNDE 3. GÜN

Teleferik faciasının ardından hiçbir hukuksal dayanağı olmadan tutuklu yargılama kararı çıkan CHP’li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün için adalet arayışı sürüyor. Pazar günü başlayan Adalet nöbeti bugün üçüncü gününde.

28 Kasım tarihinde ANET’teki görevinden istifa etmesine karşın tutuklanan Başkan Kocagöz’ün yatmakta olduğu Antalya Döşemealtı L Tipi Cezaevi önünde 2 gündür nöbet tutan CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı Özkan Yılmaz, partililer ve vatandaşlar, “Temiz siyaset, beyaz adalet” sloganıyla uyumadan geceyi geçiriyor. Ateş yakarak ısınan vatandaşlar, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yalnız olmadığını dile getirirken, adalet yerini bulana kadar bekleyişlerini sürdüreceklerini kaydetti.

Başkan Yılmaz ise, “Artık susup oturmak yok. Ses çıkaracağız, hakkımıza sahip çıkacağız. haksızlığa, hukuksuzluğa boyun eğmeyeceğiz. Çünkü haklıyız ve adalet istiyoruz. Mesut Başkanımız tahliye olana kadar da Adalet nöbetimizden vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.