KOCAELİ DARICA'DAKİ MASAJ SALONUNDA FUHUŞ BASKINI: 8 KADIN GÖZALTINDA

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan bir masaj salonuna yapılan baskında, fuhuş yapıldığı tespit edildi ve 8 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı. 

20 Nisan 2024
KOCAELİ DARICA'DAKİ MASAJ SALONUNDA FUHUŞ BASKINI: 8 KADIN GÖZALTINDA

 

 Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Pirireis Mahallesi'ndeki bir otelin giriş katında bulunan masaj salonunda fuhuş yapıldığına dair bilgi üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda masaj salonuna düzenlenen baskında Kenya, Nepal, Özbekistan, Türkmenistan, Tayland ve Güney Afrika uyruklu 8 kadının fuhuş yaptığı belirlendi ve gözaltına alındı.

 Gözaltına alınan kadınların masaj salonunda kaçak olarak çalıştırıldığı da tespit edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından kadınların sınır dışı edileceği bildirilirken, Masaj salonunu işletenler hakkında da soruşturma başlatıldı.

 

(KAYNAK: DHA)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.