ÜNLÜ KOMEDYEN HASAN CAN KAYA, FUTBOL OYNARKEN OMZUNU KIRDI

Son yılların en çok ses getiren ve başarılı komedyenlerinden Hasan Can Kaya, dün sabah evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üzerine düşmesi sonucu ciddi bir sakatlık yaşadı. 

20 Nisan 2024
ÜNLÜ KOMEDYEN HASAN CAN KAYA, FUTBOL OYNARKEN OMZUNU KIRDI

 Artan ağrılarının ardından hastaneye giden ünlü komedyenin omzunda kırıklar olduğu tespit edildi. Hastane ekibi tarafından yapılan muayene sonrasında acil bir operasyona alınan Hasan Can Kaya, beş saat süren bir ameliyat geçirdi.

 Operasyonun başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ancak, birkaç gün hastanede istirahat edecek olan Kaya'nın, 24 Nisan ile 1 Mayıs tarihleri arasında planlanmış olan ABD turnesini ileri bir tarihe erteleyeceği duyuruldu. Biletleri haftalar öncesinden tükenen bu turnenin ertelenme kararı, hayranlarını üzecek olsa da Kaya'nın sağlığına kavuşması öncelikli olarak değerlendiriliyor.

 Kaya'nın geçirdiği kaza ve ardından ameliyatı, sevenleri arasında endişeye neden oldu. Kaya'nın iyileşmesi için yapılan dualar ve destek mesajları sosyal medyada da yoğun ilgi gördü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.