DEPREMDE KURTULDU, HASTANEDEN AYRILDI AMA HALA KAYIP: FİKRİYE AYBÜKE KÖRÜK'ÜN AKIBETİ BİLİNMİYOR

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde yıkılan Ebrar Sitesi'nden yaralı olarak çıkarılan ve İzmir'de tedavi gören Fikriye Aybüke Körük'ten aylardır haber alınamıyor. 

28 Nisan 2024
DEPREMDE KURTULDU, HASTANEDEN AYRILDI AMA HALA KAYIP: FİKRİYE AYBÜKE KÖRÜK'ÜN AKIBETİ BİLİNMİYOR

26 yaşındaki Körük, enkaz altından kurtarılıp hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavi gördüğü hastaneden ayrıldı ancak o günden beri izine rastlanmadı. Körük'ün annesi Fadime Gökçe, kızını arayarak yetkililerden yardım istiyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşanan deprem felaketinde, Körük'ün eşi Barış Körük'ün cenazesi enkaz altından çıkarıldıktan sonra, Fikriye Aybüke Körük ise yaralı olarak kurtarıldı ve İzmir'deki bir hastaneye sevk edildi. Ancak tedavi sürecinin ardından hastaneden ayrılan Körük'ten bir daha haber alınamadı.

Körük'ün annesi Fadime Gökçe, kızını bulmak için yoğun çaba harcıyor. Polis ekipleri de Körük'ün bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Depremin üzerinden aylar geçmesine rağmen hala kayıp olan Fikriye Aybüke Körük'ün akıbeti merakla bekleniyor.

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.