İSTANBUL SULTANBEYLİ'DE BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KADIN, ESKİ EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

İstanbul Sultanbeyli'de ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından öldürülen Hivda Temel'in cinayeti, şehirde büyük üzüntü yarattı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Mehmet Temel'in, şizofreni hastası olduğu belirlendi. 

02 Mayıs 2024
İSTANBUL SULTANBEYLİ'DE BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KADIN, ESKİ EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

 Hasanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, polis ekipleri Hivda Temel’in (36) evinin önünde boğularak öldürülmüş halde buldu. Hivda Temel'in, birkaç aydır çocuklarıyla ayrı yaşadığı ve boşanma sürecinde olduğu öğrenildi.

 Polis ekipleri, genç kadının sabah işe gitmek için evden çıktığı sırada eski eşiyle tartıştığını belirledi. Ancak evde bulunan çocukların korkarak kapıyı açmadığı ve olayı dayılarına bildirdiği öğrenildi.

 Şüpheli Mehmet Temel, polis ekiplerince yakalandıktan sonra yapılan sorguda suçunu itiraf etti. Temel, çocuklarının babası olduğunu, ancak şizofreni hastası olduğunu ve son zamanlarda ilaçlarını almadığını ifade etti.

 Mehmet Temel, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.