BENSU SORAL HASTANEYE KALDIRILDI

 

07 Mayıs 2024
BENSU SORAL HASTANEYE KALDIRILDI

 Geçtiğimiz yıllarda evliliklerinde yaşadıkları zorluklarla gündeme gelen ünlü çift Bensu Soral ve Hakan Baş, son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele ediyorlar. Başarılı oyuncu Bensu Soral'ın, kendini kötü hissetmesi üzerine hastaneye kaldırıldığı ve kalbinde ritim bozukluğu şüphesiyle değerlendirildiği bildirildi.

 2018 yılında evlenen ve uzun süreli bir ilişkilerini resmileştiren Bensu Soral ve Hakan Baş, son dönemde medyada ilişkileriyle ilgili yaşadıkları zorluklarla gündeme gelmişlerdi. Ancak çift, bu zorlukların üstesinden gelerek ilişkilerine bir şans daha vermişti.

 Hakan Baş'ın geçtiğimiz yıl kalp rahatsızlığıyla mücadele ettiği ve ciddi bir operasyon geçirdiği biliniyordu. Şimdi ise, Bensu Soral'ın da sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olduğu ortaya çıktı. Kendini kötü hissetmesi üzerine hastaneye kaldırılan Soral'ın kalbinde ritim bozukluğu olduğundan şüpheleniliyor.

 Soral, hastaneden taburcu olduktan sonra evinde dinlenmeye çekildiği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.