GÖYNÜK ATATÜRK İLKOKULU MÜDÜRÜ ERKAN ŞAHİN, TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

 

08 Mayıs 2024
GÖYNÜK ATATÜRK İLKOKULU MÜDÜRÜ ERKAN ŞAHİN, TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

 Kemer'in Göynük Mahallesi'nde bulunan Göynük Atatürk İlkokulu Müdürü Erkan Şahin, Antalya-Kemer Karayolu üzerinde meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Şahin'in ani ölümü, ilçede derin üzüntüye neden oldu.

 Kaza, Antalya-Kemer Karayolu Küçük Çaltıcak Kavşağı'nda meydana geldi. Erkan Şahin, bir iş seyahati için motosikletiyle Göynük'ten Antalya istikametine doğru seyir halindeyken, kavşaktan dönmek isteyen bir hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikleti yol kenarına savrulan ve kaskı kafasından fırlayan Şahin, olay yerinde yaşamını yitirdi.

 Kaza sonrasında diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen Şahin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Meslektaşları, olay yerine gelerek Şahin'in cansız bedenini gördüklerinde büyük bir üzüntü yaşadılar.

 Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, kaza yerinde inceleme yaptıktan sonra Şahin'in cansız bedenini Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.