DÜĞÜN DAVETİYELERİNDE TUHAFLIK: ÇİFTİN 15 MADDELİK KURALLARI SOSYAL MEDYADA ŞAŞKINLIK YARATTI"

 Evlenmeye hazırlanan bir çift, düğün davetlilerine gönderdikleri 15 maddelik tuhaf kurallar listesiyle sosyal medyada tartışma yarattı. Listenin içeriği, davetlilerin müzik tercihlerine uyum sağlamalarını veya evden gitmelerini isteyen çiftin arkadaşlarını şaşırttı. 

09 Mayıs 2024
DÜĞÜN DAVETİYELERİNDE TUHAFLIK: ÇİFTİN 15 MADDELİK KURALLARI SOSYAL MEDYADA ŞAŞKINLIK YARATTI"

 Evlenmeye hazırlanan bir çift, düğün davetlilerine gönderdikleri 15 maddelik tuhaf kurallar listesiyle sosyal medyada tartışma yarattı. Listenin içeriği, davetlilerin müzik tercihlerine uyum sağlamalarını veya evden gitmelerini isteyen çiftin arkadaşlarını şaşırttı.

 Reddit üzerinde paylaşılan gönderide, aile ve arkadaşların içki içerken davranışlarını kontrol altında tutmaları, koltukları yeniden düzenlemekten kaçınmaları ve büyük duyurular yapmamaları gibi kuralların yer aldığı belirtildi. Davetlilere, düğünün fotoğraflarını paylaşırken belirli bir hashtag kullanmaları ve fotoğrafçının yolundan uzak durmaları talimatı da verildi.

 Reddit kullanıcısı, bu kuralların altında "Bridezilla/Groomzila" başlığını ekleyerek, "Eğer biri bana bunu gönderseydi kesinlikle gitmezdim." şeklinde yorum yaptı.

 Bu tuhaf kurallar, düğün davetlileri arasında şaşkınlık ve öfke yarattı. Birçok kişi, bu tür katı kuralların evlilik kutlamalarının doğasına aykırı olduğunu düşünerek tepki gösterdi.

 Düğün davetlileri arasında böyle tuhaf kuralların bulunması, evlilik hazırlıklarının ne kadar detaylı ve hassas olabileceğini gösteriyor. Ancak, bu tarz kuralların sosyal ilişkileri zorlayabileceği ve kutlama ortamını germesi riski de beraberinde getiriyor.

 Çiftten henüz bir açıklama gelmediği için, bu tuhaf kuralların neyin kaynaklandığına dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak, sosyal medyadaki tartışmaların devam etmesi bekleniyor.

KAPSAMLI LİSTE ŞU ŞEKİLDEYDİ…

1. Bu gelin ve damadın büyük günü, sizin değil.

2. Fotoğrafçıların önüne çıkmayın.

3. Kıyafet kuralları siyah ve/veya altındır, mavi, kırmızı, yeşil değildir ve kesinlikle beyaz değildir.

4. Koltukları yeniden düzenlemeyin, oturma planımızın olmasının bir nedeni var.

5. Düğün için hiç para yatırmadıysanız; ne yapacağınız, ne yapmanız gereken, ne yapabileceğiniz hakkındaki fikirlerinizi kendinize saklayın. Fikriniz önemsizdir.

6. İçerken hızınızı artırın.

7. Büyük duyurular veya evlilik teklifleri yok.

8. Çalınan müziği kaldıramıyorsanız veya sevmiyorsanız, evinize gidin. Bu bir kutlama, cenaze değil.

9. Bu 99'lar ve 2000'leri içeren bir etkinlik, yani twerk yapılacak.

10. Fotoğrafları yayınlarken gelin ve damadın adının yer aldığı hashtag'i kullanın.

11. Bütün gece oturmayın.

12. Dışarıdan içki getirmeyin. Yakalanırsanız dışarı çıkarılacaksınız.

13. 1. kurala tekrar bakın.

14. Gelin ve damat söylediklerini söyledi!

15. “Turn All The Way Up” şarkı sözüyle gecenin dans teması hakkında bilgi.

 

"KATILMAZDIM" DEDİLER

 Listeye yanıt veren diğer Reddit kullanıcıları gelin ve damadı sert bir şekilde eleştirdi ve daveti "reddedecekleri" konusunda ısrar etti.

 Bir kullanıcı, "Dürüst olmak gerekirse, kıyafet kuralı benim kibarca reddetmem için yeterli" diye yanıt verdi. "Kokteyl kıyafeti gibi önerilere aldırış etmiyorum. Ancak misafir olarak bir düğün için yeni bir gardırop satın almıyorum. Özellikle de izin verilen iki renkten birini asla giymezsem.” diye ekledi.

 Bir diğeri de aynı fikirde olduğunu belirterek, "Ben de gitmezdim. Bu kuralların çoğu sağduyulu ama bunları insanlara yazmak zorunda kalıyorsan, o zaman sen bir nevi pisliksin. Ve hayır, ben katılmıyorum. Kimsenin twerk yaptığını görmek istemiyorum. Dans etmediğim için muhtemelen bütün gece otururum." diye yazdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.