19 MAYIS BAŞKENTTE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANACAK
Ankara Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. 17 Mayıs Cuma sanatçı Gülşen konseri ile başlayacak olan kutlamalar; 18 Mayıs Cumartesi Murat Boz ve 19 Mayıs Pazar Mor ve Ötesi konserleriyle devam edecek.
Başkent 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentlileri 19 Mayıs’ta sevdiği sanatçılarla buluşturacak.
19 MAYIS BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANACAK
17 Mayıs Cuma Gülşen’in konseri ile başlayacak olan kutlamalar; 18 Mayıs Cumartesi Murat Boz ve 19 Mayıs Pazar Mor ve Ötesi konserleriyle devam edecek. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenecek olan konserler için saat 16.00’dan itibaren Sıhhiye Zafer Çarşısı önünden ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Kars’ta “Terörsüz Türkiye” Hedefi İçin Güvenlik Toplantısı Gerçekleştir…

ARİAD'dan Emniyet Müdürü Ekici'ye ziyaret

2 yıl öncenin videosu halka arz lansmanı gibi gündeme getirildi

Alihan Kuriş’in de bulunduğu 49 şüpheli hakkında operasyon: 30 gözaltı

Hikmet Hacıyev: "Bizim Başka Ailemiz Yoktur, Türk Dünyası Bizim Ailemiz…
