DOLAR47,77
EURO55,07
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.011.605
GÜNDEM

ÖZEL ÇOCUKLAR KIRMIZI HALIDA

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Engelliler Haftası için düzenlendiği defilede özel çocuklar, aileleriyle çiçek konseptiyle tasarladıkları kıyafetleri kırmızı halıda sergiledi.

16 Mayıs 2024 11,7B okunma
ÖZEL ÇOCUKLAR KIRMIZI HALIDA
ÖZEL ÇOCUKLAR KIRMIZI HALIDA

 Engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programları yürüten Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda çok özel bir defileye imza attı. Engelsiz Kafe’nin özel çocukları, aileleriyle hazırladığı çiçeklerle süslenmiş baharın gelişini müjdeleyen kıyafetleriyle kırmızı halıda yürüdü.

 Antalya Beşiktaşlılar Derneği ve Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi’nin de destek verdiği Bahar Defilesi’nde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal’da yer aldı. Engelsiz Kafe’nin düzenlediği etkinliklere kızı Ecehan’la düzenli katıldığını belirten Yasemin Öğüt, çalışmalar dolayısıyla Başkan Uysal’a teşekkür etti.

 Günler öncesinden çiçek konseptiyle kıyafetler hazırladıklarını anlatan Öğüt, bu tür etkinliklerle toplum üzerinde farkındalığın arttığını da söyledi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.