HADİSE'NİN MAKYAJSIZ HALİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafıyla büyük ilgi topladı. Son dönemde özel hayatıyla sıkça gündeme gelen 38 yaşındaki Hadise, doğallığıyla takipçilerinin beğenisini kazandı. 

22 Mayıs 2024
HADİSE'NİN MAKYAJSIZ HALİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

HADİSE'DEN MAKYAJSIZ PAYLAŞIM

Geçtiğimiz haftalarda yaz sezonunu açan ve deniz kenarından bikinili pozlarını paylaşan Hadise, son olarak makyajsız halini 14.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı, paylaşımına "İki saat uyku ve biz durmuyoruz" notunu ekleyerek yoğun temposuna vurgu yaptı.

 

DOĞAL HALİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Hadise'nin filtre ve photoshop kullanmadan yaptığı bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Takipçileri, şarkıcının doğal güzelliğini öven yorumlarda bulundular. "Bence doğal hali daha güzelmiş", "Hadise'nin doğal halini çok beğeniyorum" ve "Makyajsız bile güzel" gibi yorumlar, gönderinin altına yağdı.

ÜNLÜ MESLEKTAŞINA GÖNDERME

Hadise, daha önce deniz kenarından bikinili pozlarını paylaşırken, dünyaca ünlü meslektaşı Cher'in 1996'da verdiği bir röportajda kullandığı "Anne, zengin adam benim!" cümlesini yazarak dikkat çekmişti. Bu gönderisi de büyük ilgi görmüş ve çok sayıda beğeni almıştı.

 

TAKİPÇİLERDEN DESTEK

Sosyal medya kullanıcıları, Hadise'nin makyajsız haliyle de çok güzel olduğunu belirterek ünlü şarkıcıya destek verdiler. Takipçilerinin olumlu yorumları, Hadise'nin doğal güzelliğinin de ne kadar beğenildiğini ortaya koydu.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.