Bakırköy açıklarında karaya oturan gemi havadan görüntülendi
Rusya’dan Tunus’a giden Lady Ayana isimli kuru yük gemisi, dün akşam saatlerinde Bakırköy Yeşilköy açıklarında demirledikten sonra karaya oturmuş, yaşanan olay sonrası Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), ekipleri gemiyi kurtarmak için çalışmalara başlamıştı. Sabah saatlerinde ise karaya oturan gemi, dron ile havadan görüntülendi.
“Hızlı tahlisiye botumuz ve Kurtarma römorkörümüz olay yerine ivedilikle yönlendirildi"
Yaşanan olayın ardından Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) olaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Rusya’dan Tunus’a seyir halindeyken Yeşilköy önlerinde demirledikten sonra karaya oturan Lady Ayana isimli 169 metre boyundaki buğday yüklü kuru yük gemisi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğümüze ait KEGM-3 hızlı tahlisiye botumuz ve Kurtarma-10 römorkörümüz olay yerine ivedilikle yönlendirildi" ifadelerine yer verildi.
KAYNAK İHA
Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Alihan Kuriş’in de bulunduğu 49 şüpheli hakkında operasyon: 30 gözaltı

Hikmet Hacıyev: "Bizim Başka Ailemiz Yoktur, Türk Dünyası Bizim Ailemiz…

GSB Kültür ve Sanat Okulları’nda Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Zihinlerini…

Ani’nin fethinin 962. yıl dönümü Yelken Yarışları ile Kars’ta Çıldır Gö…

KVKK’dan sadakat kart düzenlemesi: Uyum süresi uzatıldı
