DOLAR47,77
EURO55,07
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.048.760
GÜNDEM

Özgür Özel’den Bahçeli’ye Sert Sözler: “Düğmeye Basınca 180 Derece Dönen Siyasetçilerden Değiliz”

13 Mayıs 2025 2,5B okunma
Özgür Özel’den Bahçeli’ye Sert Sözler: “Düğmeye Basınca 180 Derece Dönen Siyasetçilerden Değiliz”
Özgür Özel’den Bahçeli’ye Sert Sözler: “Düğmeye Basınca 180 Derece Dönen Siyasetçilerden Değiliz”

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, terör örgütü PKK’nın fesih kararının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Bir düğmeyle yön değiştiren siyasetçilerden değiliz" diyen Özel, isim vererek MHP lideri Devlet Bahçeli’yi hedef aldı: “Bugün Devlet Bahçeli öyle bir siyasetçidir.”

 Now TV’de İlker Karagöz'ün sunduğu Çalar Saat programında konuşan Özel, sürecin Meclis çatısı altında yürütülmesi gerektiğini vurgularken, olası anayasa değişikliği tartışmaları, terörle mücadele ve toplumsal mutabakat gibi başlıklarda da çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

 “Kimsenin düğmesine basarak siyaset yapmam” diyen Özel, "Kumanda edilen siyasetçi değilim, doğru bildiğimden asla vazgeçmem" ifadelerini kullandı. Açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'yi işaret eden Özel, "PKK'nın bildirisi, devletin bilgisi dahilinde yayımlandıysa bu metnin altında Öcalan’ın parafı varsa, Erdoğan ve Bahçeli’nin de imzası vardır" dedi.

 Özel ayrıca, gizli anayasa pazarlıklarına karşı olduklarını belirterek, "Bize rağmen anayasa süreci işletilemez" diyerek iktidara net bir mesaj verdi.

 CHP lideri, "Biz bu ülkenin bölünmez bütünlüğünün teminatıyız. Gizli pazarlıkların olduğu hiçbir zeminde olmayız" ifadeleriyle çıkışını sürdürdü.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.