Edirne’de Gündüz Vakti Şok: Çıplak Kadın Saldırısı Kamerada
Edirne’de çıplak bir kadın gündüz vakti sokakta bir kadına saldırdı, yere yatırıp dakikalarca darbetti. Olay cep telefonuyla kaydedilirken, polis saldırganın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.
Edirne şehir merkezinde gün içinde yaşanan sıra dışı olay, vatandaşları hayrete düşürdü. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın, çıplak halde sokağa çıkarak aniden yoldan geçen bir kadına saldırdı. Saldırgan, kadını yere düşürüp dakikalarca sürükledi ve üzerine oturarak darbetti.
Çevredekilerin müdahalesiyle olay daha fazla büyümeden sonlandırılmaya çalışıldı. Görgü tanıkları, bazı vatandaşların saldırgan kadına tekme ve yumruklarla karşılık verdiğini ifade etti. Olay yerinde dakikalarca süren gerginlik, cep telefonlarıyla saniye saniye kaydedildi.
Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, saldırganın mağdur kadının üzerine oturduğu, çevredeki vatandaşların müdahale ettiği anlar net şekilde görüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Fon soruşturmasında Ertan Aydın’a yakalama kararı

ABP GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN’DAN İSTANBUL’DA MARİNA DİŞ’E ANLAMLI ZİY…

Kahramanmaraş’ta 16 yıl önce bulunan bebeğin ölümüne ilişkin cinayet ay…

AİLEM Engelsiz İletişim Merkezi 335 bin 288 çağrıya destek sağladı

Trump: Rusya ve Ukrayna ile iş yapmaya açığız
