DOLAR47,77
EURO55,07
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.023.598
BHA

Hayırsever iş insanından Serik’e anaokulu

Antalya’nın Serik ilçesinde eğitime önemli bir katkı daha sağlanıyor. Hayırsever iş insanı Adnan Yılmaz tarafından Kadriye Mahallesi’ne yaptırılacak 4 derslikli anaokulu için protokol imzalandı.

23 Aralık 2025 1,9B okunma
Hayırsever iş insanından Serik’e anaokulu
Hayırsever iş insanından Serik’e anaokulu

ANTALYA-BHA

Antalya Valiliği’nde düzenlenen protokol imza törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş ve hayırsever iş insanı Adnan Yılmaz katıldı. İmzalanan protokol kapsamında, Kadriye Mahallesi’nde 2 katlı ve 4 derslikli modern bir anaokulu inşa edilecek.

“Adnan–Hanım Yılmaz Anaokulu” adının verileceği okulun yaklaşık 2 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. Okulun tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki okul öncesi eğitim ihtiyacına önemli bir katkı sunulması bekleniyor.

Törende konuşan hayırsever iş insanı Adnan Yılmaz, eğitimi her zaman çok önemsediklerini belirterek,
“Ailece eğitimi önemsiyoruz. Eğitimin ilk basamağı olan anaokulunun mahallemizde eksik olduğunu gördük. Bu ihtiyacı karşılamak adına ailece böyle bir karar aldık” dedi.

Vali Hulusi Şahin ise hayırsever desteğinin eğitime güç kattığını vurgulayarak, Adnan Yılmaz ve ailesine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.