DOLAR47,77
EURO55,07
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.034.514
GÜNDEM

Bedri Yalçın: “19 Mayıs, Milletimizin Yeniden Diriliş Günüdür”

18 Mayıs 2026 2,1B okunma
Bedri Yalçın: “19 Mayıs, Milletimizin Yeniden Diriliş Günüdür”
Bedri Yalçın: “19 Mayıs, Milletimizin Yeniden Diriliş Günüdür”

 Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 Başkan Yalçın mesajında, 19 Mayıs 1919’un Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin başlangıcı olduğunu belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak yaktığı kurtuluş meşalesinin bugün de aynı inanç ve kararlılıkla yol göstermeye devam ettiğini ifade etti.

 

Bedri Yalçın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

 “19 Mayıs, esareti kabul etmeyen aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda attığı en büyük adımlardan biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği bu kutlu vatanı korumak, geliştirmek ve geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. Güçlü Türkiye’nin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi en büyük arzumuzdur.

 

 Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; milletimizin ve kıymetli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.