Yurdun dört bir yanı karla kaplıyken Antalya’da yazdan kalma bir gün yaşandı
, 15 Ocak 2021 12:26Yurdu etkisi altına kar yağışı, Antalya’yı pas geçti. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkla Antalya adeta yazdan kalma bir gün yaşadı. Konyaaltı sahiline akın eden vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkardı.

Yurdu etkisi altına kar yağışı, Antalya’yı pas geçti. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkla Antalya adeta yazdan kalma bir gün yaşadı. Konyaaltı sahiline akın eden vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkardı.
Türkiye’nin dört bir yanında yoğun kar yağışı etkisini gösterirken Antalya, yazdan kalma bir gün yaşadı. Güneşli havayı fırsat bilen Antalyalılar, Konyaaltı sahiline akın etti. Vatandaşlar sahilde güneşlenip denize girmenin yanı sıra yürüyüş yapıp, bisiklete bindi. Öğle tatilinde arkadaşları ile birlikte Konyaaltı sahiline gelerek güneşli havanın tadını çıkaran Volkan Aşkun, “Ülkemizin her yerinde kar varken biz bugün denizin ve güneşin tadını çıkartıyoruz” dedi.
“Havanın güzelliğini fırsat bilip öğle arasında soluğu Konyaaltı sahilinde aldık”
Havanın güzelliğini fırsat bilip öğle arasını Konyaaltı sahilinde geçiren Gökay Kırtıl,” Bugün havanın güzelliğini fırsat bilip öğle arasında soluğu Konyaaltı sahilinde aldık. Oldukça keyifli bir gün. Az önce sahilde yoga yaptılar onları izledik. Geçtiğimiz hafta ilk kar düştü diye haberlerini aldık. Hatta Antalya’nın yüksek kesimlerine de kar yağmış. Antalya’da bu keyifli havanın tadını çıkartıyoruz. Herkes zaten Konyaaltı sahilinde, insanların güzel vakit geçirip rahatladığını görüyorsunuz” diye konuştu.
“İnsanları Antalyamıza bekleriz”
Güneşli havanın tadını çıkartmak için insanları Antalya’ya davet eden Volkan Aşkun, ”Bugün hava güneşli olduğu için arkadaşlarla birlikte geldik. Şansımıza ülkemizin her yerinde kar varken biz bugün denizin ve güneşin tadını çıkartıyoruz. Ülkemizin hemen hemen her yerinde kar ve yağmur varken Antalya’nın bu şekilde güneşli olması burada bir şekilde yerli turistinde artmasına neden olacağını düşünüyorum. İnsanları Antalyamıza bekleriz” şeklinde konuştu.
“Burada yaşamak bir şans, ayrıcalık”
Kızları ile birlikte Konyaaltı sahilinde yürüyüş yapan Murat Ulaş, “Antalya ülkemizin en güzel şehirlerinden birisi. Burada yaşamak bir şans, ayrıcalık. Korona günlerinde uzun zamandır çalışmadığımız için sıkıldık, bunaldık. Çocukların 13.00 ile 16.00 arasında boş saatleri var. Biz de fırsatı değerlendirmek istedik. Kızlarımla Konyaaltı Sahiline yürümeye çıktık” ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)

BELEDİYEDEN EMEKÇİLERE SKANDAL TEHDİT

ULUSLARARASI MEDYANIN YÜKSELEN YILDIZI SKY HABER TV, TÜRKİYE GENEL MERKEZİNİ AÇTI

Bizim Parti'de Yeni Atamalar: İsa Demirel Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Vekili Oldu

Antalya turizmine yön veren işletmeler ödül gecesinde buluşuyor

DİYARBAKIR'DA "YILDIZ'I PARLADI, ESKİŞEHİR'E "ÜMİT " OLDU

Başkan Uysal, ‘Tam bağımsız Türkiye mücadelesi devam edecek’

AB ülkeleri ücret ortalaması 3.155 Euro, Türkiye'de 873 Euro

Anahtar Parti Antalya İl Başkanı Mehmet ÇALIŞKAN ; “Susuz Tarım Değil, Suskun Siyaset Bitmeli!”

ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN: UMUTSUZLUK YOK KARDEŞLERİM

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı'ndan Teşekkür
Var mısınız denemeye?

Düzeltme ve Kamuoyuna Özür

AHMET KEDİK'TEN TARİHİ ÇAĞRI: TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE BİZİM PARTİ DAMGASINI VURACAK

Vefat Eden Basın Emekçisi Ümit Özdal’ı Rahmetle Anıyoruz

Sekiz Ayda On Etkinlik;Onuncusu: Perge Antik Kent Doğa için bir adım atan herkese sonsuz teşekkürler…

MSG Yapım'dan Taziye Mesajı

CHP Antalya İl Başkanlığı'ndan Özgür Özel’e Yapılan Saldırıya Sert Tepki: “Bu saldırı milletin iradesine yapılmıştır!”

Antalya Büyükşehir Belediyesi baharın gelişini Hıdırellez Şenliği ile kutlayacak

İmamoğlu'ndan Montaj İddialarına Sert Yanıt: "Bu Filmi Bu Millet İzledi!"

Özgür Özel’e Yumruklu Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! Şüpheli Tengioğlu’nun Çarpıcı İfadeleri ve Geçmişi Gündemde

Dünya Gençlik Konseyi’nden Genç Girişimcilere Destek

Köksal Selçuk’tan Sert Tepki: “Özgür Özel’e Yapılan Saldırı Milletimizin Değerlerine İhanettir”

CHP Lideri Özgür Özel’e Saldıran Kişi Selçuk Tengioğlu Çıktı: Geçmişinde Çocuk Cinayeti Var

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Hayatını Kaybetti

GAZETECİ MEHMET ÇİÇEK’TEN TAZİYE MESAJI

İsa Kaplan " 3 Mayıs, Türk milletinin tarih sahnesindeki onurlu yürüyüşünün simgesidir "

ANAHTAR PARTİSİ ANTALYA İL BAŞKANI MEHMET ÇALIŞKAN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Meteoroloji'den 11 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

“Gülşen” tiyatro oyunu büyük alkış aldı

Kemer Belediyesi “Can dostlarına” sahip çıkıyor

Kemer’de parklar yenileniyor

Kepez Kitap Fuarı’na eğitimci yazar Cesur’dan duygusal dokunuş

Asgari ücrete ARA ZAM açıklaması!

Otoyol Jandarması Ekipleri, Şehirlerarası Otobüslere 'Yolcu' Gibi Binerek Sürücüleri Denetliyor

Skolyoz Hastası Barış'ın Polis Olma Hayali Gerçekleşti

Minik Yürekler Emniyetle Buluştu: Öğrencilere Polislik Mesleği Tanıtıldı

Esenyurt’ta Tehlikeli Şekilde Araç Kullanarak Çocukların Canlarını Tehlikeye Atan Servisi Sürücüsü Yakalandı

Kırmızı Bültenle Uluslararası Seviyede Aranan Ş.Ç. ve Ö.A. İle Ulusal Seviyede Aranan M.G. ve S.E.Ö. İsimli Şahısları Ülkemize Geri Getirdik
YGD, Gazetecilere 12 Kategoride Ödüller Verecek
