Katar kraliyet ailesi, Bodrum'daki lüks tatiline 180 personel ve 500 valizle geldi

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin ailesinin Bodrum'da demirli olan milyon dolarlık yatında tatili başladı. Kamyonlarla 500 valiz eşyanın getirildiği yatta, 180 personel görev alacak. 

02 Eylul 2020
Katar kraliyet ailesi, Bodrum'daki lüks tatiline 180 personel ve 500 valizle geldi

 
Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin ailesi 3 gün önce Bodrum'a demir atan milyon dolarlık yat "Katara'ya" geldi. Milas-Bodrum havalimanına iniş yapan Katar kraliyet üyelerinin, Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin kardeşi ve ailesi olduğu öğrenildi. Ailenin özel Jumbo jetinden 2 kamyon eşya indirildi. Yaklaşık 500 bavul ve çok sayıda dalış tüpünün kamyonlardan inmesi ise saatler sürdü.
 
GÜN BOYU HAZIRLIK YAPTILAR
 
Bodrum'a 3 gün önce demir atan Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'in ailesine ait "Katara" isimli milyon dolarlık lüks yatın kim için geldiği belli oldu. Sabah saatlerinden itibaren lüks yatta hummalı bir çalışma başladı. Gıda kamyonlarının biri gitti diğeri geldi. Gün boyu hazırlık yapan yat personeli, Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin ailesi için hazırlandı.
 
 
ÜST DÜZEY ÖNLEM ALINDI
 
Katar kraliyet ailesi için Milas - Bodrum havalimanında üst düzey önlem alındı. Kraliyet ailesine ait Jumbo jet ile gelen ailesi için havalimanından, Bodrum gemi yanaşma iskelesine kadar emniyet güçleri yol güzargahında üst düzey önlem aldı. Polis ekiplerinin eskortluğun da yata geçen Al-Thani ailesi için denizde de sahil güvenlik ekiplerinin eşlik ettiği görüldü.
 
 
180 PERSONEL VE 500 VALİZLE GELDİLER
 
Katar kraliyet ailesi yata geçtikten sonra Bodrum nakliyat tarafından 2 kamyon eşya da yata getirildi. Yaklaşık 2 saatte özenle indirilen 500 valiz ve dalış tüpleri en çok dikkat çeken eşyalar oldu. Yüzen saraya tatil yapacak olan kraliyet ailesi için özel aşçılar, garsonlar, dalış eğitmenleri, çocukların dadıları, korumalar ve tekne personelleri ile birlikte toplam 180 kişinin geldiği tahmin ediliyor.
 
8 KORUMA ARACI EŞLİK ETTİ
 
Kraliyet ailesinden olduğu öğrenilen kişinin Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin kardeşlerinden biri olduğu, 5 çocuğu ve eşi ile Bodrum'un mavi sularında tatil yapacağı öğrenildi. Korumalarıyla gümrük sahasına giren Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin kardeşinin aracı kendi kullanması ise dikkatlerden kaçmadı. Kraliyet ailesinin arkasından ise 8 koruma aracı, 9 vip minibüs de yata yanaştı. Yatın diyafonlarından hoş geldin sesleri yükselirken, sirenler de hiç susmadı. Yata giren Al-Thani kardeşinin ilk işi ise bebeğini sevmek oldu. Uzun süre bebeği ile vakit geçiren Katar Emiri'nin kardeşi daha sonra yatın içerisine girerek televizyon izledi. Katar kraliyet ailesine mensup ailenin Bodrum'da kaç gün kalacağı ise bilinmiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.