MURATPAŞA’DAN ONLİNE TERCİH DANIŞMANLIĞI

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği (Türk PDR) işbirliğiyle üniversiteli olmaya aday gençler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. 

26 Temmuz 2022
MURATPAŞA’DAN ONLİNE TERCİH DANIŞMANLIĞI

 Muratpaşa Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla tercih heyecanı yaşayan gençler için tercih danışmanlık hizmeti veriyor. Türk PDR ve Abdullah Sevimçok Sivil Toplum İnovasyon Merkezleri (ASSİM) işbirliği gerçekleşecek ücretsiz danışmanlık hizmeti için üniversite adayı gençlerin komsumeclisi.com üzerindeki formu doldurması yeterli olacak. Formun doldurulmasının ardından her genç bir PDR uzmanıyla eşleştirilecek ve zoom üzerinden üniversite tercihlerini birlikte yapabilecekler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.