Jandarma, uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı

 

01 Ağustos 2023
Jandarma, uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı

Jandarma ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucu Side'de bir şüpheliye operasyon düzenledi. Eve yapılan baskında 1050 gram skunkun yanısıra, farklı türde uyuşturucular, öğütme aparatları ile 44 bin lira ve 80 Euro ele geçirildi.


Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Manavgat ilçesinde uyuşturucu madde sattığı tespit edilen bir şüpheliye operasyon düzenlendi.

Side bölgesinde yakalanan şüphelinin ikametinde yapılan aramada; 1050 gram skunk esrar maddesi, 56 adet satışa hazır halde içimlik skunk, 6 adet sentetik hap, 9 adet uyuşturucu madde öğütme aparatı, suç gelirinden elde edilen 44 bin lira ve 80 Euro'nun ele geçirildi.


Yakalanan şüpheli, soruşturma sonrası adliye sevk edilecek.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.