Manisa'da işçi servis midibüsü devrildi

 

08 Ağustos 2023
Manisa'da işçi servis midibüsü devrildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, bir fabrikadaki işçileri taşıyan servis minibüsü devrildi, 25 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında, İzmir-Ankara karayolunda meydana geldi. Turgutlu'dan İzmir yönüne giden ve bir tavuk kesim fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Ayhan Çakır'ın (50) kullandığı servis minibüsü devrildi. Servis minibüsün şoförü Çakır ve 24 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza nedeniyle Ankara -İzmir Karayolu'nda bir süre trafik tek şeritten verilebildi. Kazaya yolda makas atarak ilerleyen bir taksinin neden olduğu ileri sürülürken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

KAYNAK DHA

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.