Balıkesir'de 3 otomobilin karıştığı feci kazada ölü ve yaralı var

 

20 Eylul 2023
Balıkesir'de 3 otomobilin karıştığı feci kazada ölü ve yaralı var

BALIKESİR'de 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 6'sı ağır 7 kişi yaralandı.
Kaza, İstanbul- İzmir otobanının, 194'üncü kilometresinde Balıkesir'in kırsal Ömerköy mevkisinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği tespit edilemeyen yabancı uyruklu sürücü, kullandığı 34 GZF 390 plakalı otomobili ile önce yolun sağındaki yükseltiye ardından savrulup, refüjdeki bariyerlere çarparak takla attı. 50 metre sürüklenen otomobile daha sonra aynı yöne giden Mustafa Çelik'in (68) kullandığı 34 BD 3348 plakalı otomobil ile Ayhan Kartal yönetimindeki 35 BD 3348 plakalı otomobil çarptı.

Kazada kimliği tespit edilemeyen yabancı uyruklu sürücü ile yanındaki 1 kişi öldü, Jalal Alkrayem ve bir kadın ağır yaralandı.
Takla atan otomobile arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Mustafa Çelik ve yolcular Murat Sinan Şeker (49), Sibel Çelik (55), Behice Çelik (71) de kazada ağır yaralandı. Diğer otomobil sürücüsü Ayhan Kartal kazayı yara almadan atlatırken, yanındaki Egehan Işık yaralandı.


HIZ 190 KİLOMETRE
İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince otomobillerden çıkarılan yaralılar Atatürk Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı, cenazeler ise morga kaldırıldı. Kimliği tespit edilemeyen yabancı uyruklu sürücünün 190 kilometre hızla ilerlediği tespit edildi. Kazayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

 

 

 

KAYNAK DHA

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.