Giyim mağazasına silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

 

12 Ekim 2023
Giyim mağazasına silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi Amerikan Pazarı’nda bulunan bir erkek giyim mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, motosikletli ve kasklı 2 kişi mağazaya gelerek tabancalarla defalarca ateş açıp kaçtı. İş yeri sahibi Mehmet Ulaş (45) ve çalışanı Can T. (40) kurşunların hedefi oldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri Ulaş ve Can T.’yi hastaneye kaldırdı. Göğsünden yaralanan iş yeri sahibi Ulaş yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Göğsünden ve ayağından vurulan Can T.’in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis mağazada yaptığı çalışmada, etrafında ve içerisinde toplam 28 boş kovan buldu. Olaydan sonra kaçan şüphelilerin yakalanması polis çalışma başlattı.

 

Kaynak İHA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.