BİLİMFEST’TE PROJELER YARIŞIYOR

Antalya Bilim Festivali bünyesinde düzenlenen BİLİMFEST Proje Yarışması finalistleri çalışmalarını festival ziyaretçilerine sergiliyor. 

21 Ekim 2023
BİLİMFEST’TE PROJELER YARIŞIYOR

 Kepez Belediyesi’nin ikinci kez düzenlediği Antalya Bilim Festivali bünyesindeki BİLİMFEST Proje Yarışması finalistleri, bilime merak uyandırmak amacıyla çalışmalarını sergiliyor. BİLİMFEST 2023’e başvuran 187 projeden 68’i ön değerlendirmeden geçerek yarışmacı oldu.

 İlkokul, ortaokul, lise, üniversite ve yüksek lisans düzeylerinde Çevre ve Enerji Teknolojileri, Akıllı Şehir Ve Ulaşım Teknolojileri, Tarım ve Gıda Teknolojileri alanlarında hazırlanan projeler ziyaretçilere tanıtılıyor. Ziyaretçilerin ilgi odağı olan projeler jüri tarafından değerlendirmeye alınacak. Akdeniz Üniversitesi Bilim Kurulu üyelerine sunulan projeler, festivalin son günü olan 22 Ekim Pazar günü saat 16.00’da düzenlenecek tören ile ilk 3’e giren projeler açıklanacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.