KEPEZ MECLİSİNDEN FİLİSTİN’E ORTAK DESTEK BİLDİRİSİ

Kepez Belediyesi Meclisi, Kasım ayı meclis toplantısında ortak bir bildiri yayınlayarak, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınadı. Bildiride, “Filistin de tüm dünyanın gözleri önünde benzeri görülmemiş bir insanlık dramı yaşanıyor. Masum çocuklar acımasızca öldürülüyor.“ ifadelerine yer verildi. 

03 Kasım 2023
KEPEZ MECLİSİNDEN FİLİSTİN’E ORTAK DESTEK BİLDİRİSİ

 Kepez Belediye Meclisi’nin, Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı. Belediyenin meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda 13 yazılı,  2 önerge olmak üzere 15 gündem maddesi görüşüldü. Kepez Belediyesi Meclisi başkan vekili Süleyman Acar, başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi Meclisi, Kasım ayı meclis toplantısında ortak bir bildiri yayınlayarak, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınadı.

 Filistin’e destek bildirisini  Kepez Meclisi adına AK Parti Grup Sözcüsü Serhat Demir okudu. “Yüce Türk Milleti” diye başlayan ortak bildiride; “Filistin'de tüm dünyanın gözleri önünde benzeri görülmemiş bir insanlık dramı yaşanıyor. Hastaneler, okullar, camiler, kiliseler, mülteci kampları bombalanıyor. Masum çocuklar acımasızca katlediliyor. 7 Ekim'den beri şahit olduklarımızı mazur gösterecek, bu vahşeti anlatacak hiçbir kavram yoktur. Açık ve net söylemek gerekirse Gazze'de tam 28 gündür insanlığa karşı suç işlenmektedir. Dünya’da insan hakları söylemini kimseye kaptırmayan tüm batılı güçler bölgeye askeri unsurlarını göndererek ve bizzat İsrail’i ziyaret ederek bu acımasız insanlık suçuna ortak olmakta, İsrail’i daha çok çocuk öldürmesi için desteklemektedirler.

 Zulüm karşısında her zaman mazlumun yanında yer alan Yüce Türk Milleti olarak, bu hain insanlık dramında da, Tüm Kepez Meclisi olarak soykırıma uğrayan Filistin halkının yanında yer aldığımızı belirtiriz. Kepez Belediye Meclisinde Yer alan Tüm siyasi partiler olarak bu insanlık suçunu işleyen İsrail’i en şiddetli şekilde telin ediyor, şehit düşen Filistinli kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

 Bildirinin okunmasının ardından Kepez Belediyesi Meclisi başkan vekili Süleyman Acar da “İnşallah bu dram, bu insanlık suçu bir an önce biter.”  dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.