BDU, KKTC’NİN 40.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ RESEPSİYONUNA KATILDI

KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demirel tarafından, KKTC’nin 40. Kuruluş yıl Dönümü vesilesiyle bir resepsiyon düzenlendi. 

16 Kasım 2023
BDU, KKTC’NİN 40.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ RESEPSİYONUNA KATILDI

 KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demirel tarafından, KKTC’nin 40. Kuruluş yıl Dönümü resepsiyonu düzenlendi. Resepsiyona BDU(Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği) Başkanı Musa Karademir, BDU Başkan Vekili Nalan Özkan, BDU Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı ve BDU Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nuri Kaynar katıldı.  Resepsiyonda davetlilere KKTC'nin tarihi ve kültürü ile mutfağı ve müziği hakkın da tanıtıcı sunumlar yapıldı. Davetliler KKTC’nin Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın yanı sıra, KKTC’nin zengin tarihini ve kültürünü tanıma fırsatı buldular.

 BDU Heyeti,  KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demir ile Eşine ve Kıbrıs Türk Kültür Derneği İstanbul Şube Başkanı Zehra Bilge Eray’ a teşekkür ederek, KKTC'nin bağımsızlığının ve egemenliğinin devamını dilediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.