CHP ANTALYA ADAY ADAYLARINDAN 07HABER’E ZİYARET

 

17 Kasım 2023
CHP ANTALYA ADAY ADAYLARINDAN 07HABER’E ZİYARET

  Cumhuriyet Halk Partisi’nden Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adaylığını açıklayan Nevzat Tığlı ile Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Akyıldız, 07 Haber Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk’a bir ziyaret gerçekleştirdiler.

 Siyaset gündemi ve ülke ekonomisi üzerine gerçekleştirilen sohbette ayrıca Antalya’nın sorunları da ele alındı. Nevzat Tığlı ve Hüseyin Akyıldız’a ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz.

 

NEVZAT TIĞLI KİMDİR?

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı Turizmci Nevzat Tığlı evli ve iki çocuk babasıdır.

 

HÜSEYİN AKYILDIZ KİMDİR?

Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı Belediye Başkanı Aday adayı Hüseyin Akyıldız, Mali müşavir, iş adamı, CHP Spor kurulu kurucu Üyesi ve mevcut danışma kurulu üyesidir. Hüseyin Akyıldız Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.