Buşra Taşkın, AK Parti Kırklareli Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını açıkladı

 

21 Kasım 2023
Buşra Taşkın, AK Parti Kırklareli Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını açıkladı

 Girişimci ruhu ve siyasi arenadaki başarılarıyla tanınan Buşra Taşkın,iş dünyasında "GURME CATERİNG" ile adını duyuran bir kadın girişimci ve tekstil sektöründe öncü. AK Parti Kırklareli Belediye Başkanlığı için aday adayı. Ödüllü iş kadını ve sosyal lider. Kadınların güçlenmesine öncülük eden iş insanı. Peki Buşra Taşkın kimdir? 
1989 yılında Tekirdağ'da doğdu. Babasının kökeni Malatya'ya dayanırken, annesi Selanik muhaciri olarak Tekirdağ Kıyı köy'ünde dünyaya geldi. Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olan Taşkın, Anadolu Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi küresel siyaset ve uluslararası ilişkiler bölümüne yüksek lisans tez öğrencisi olarak devam ediyor. 
İş hayatına çeşitli alanlarda deneyim kazanarak adım atan Taşkın, KOSGEB tarafından desteklenen girişimcilik projesiyle dikkat çekti. "LEZZET CATERİNG"i kurarak sektöre adını yazdıran Taşkın, şu anda "GURME CATERİNG" olarak faaliyet gösteren şirketinde günlük 2000 kişiye özel organizasyonlar haricinde yemek üretimi sağlamaktadır.
Başarılı iş hayatının yanı sıra, Taşkın tekstil sektöründe de faaliyet göstermiş ve Triko alanında 40 makine tezgahına kadar işini genişletmiştir. Ayrıca, Eczacıbaşı Schwarzkopf'un "Güçlü Kadınlar Projesi" kapsamında elde ettiği başarılarla da tanınan Taşkın, kuaförlük branşında önemli ödüller kazanmıştır.
Siyasi arenaya adım atan Buşra Taşkın, AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Platformu'nda yer alarak yönetim kuruluna seçildi. Akparti siyaset akademisini 2018 yılında başarı ile tamamladım. Mahalli İdareler seçiminde aktif rol alan Taşkın, Kıyıköy Beldesi'nden Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Aynı zamanda Turan Sancağı Teşkilatı Eğitim ve Kültür Derneği Başkanlığı'nı yürüten Taşkın, Trakya Bölgesi'nde teşkilatlandırma görevini başarıyla sürdürmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.