CENAZELER KARIŞTI

Bilecik'te hastane morgunda bulunan bir erkek ve kadına ait cenazelerin karıştırılması üzerine İl Sağlık Müdürlüğünce olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

22 Kasım 2023
CENAZELER KARIŞTI

 20 Kasım'da Bilecik'te bir hastanede tedavi gören Fatma Avcı ve aynı gün vefat eden Teyfik Yaman'ın cenazeleri, hastane morguna konuldu. Fatma Yaman'ın cenazesini defnetmek üzere hastaneye gelen yakınlarına Avcı'nın cenazesi teslim edildi. Yaman'ın cenazesini aldıklarını düşünen yakınları, cenazeyi Beyce köyünde defnetti. Teyfik Avcı’nın cenazesini almak için hastaneye gelen yakınları kendilerine Fatma Yaman’ın cenazesinin verildiğini fark ederek durumu yetkililere bildirdi. Teyfik Avcı’nın defnedildiğinin belirlenmesi üzerine, mezar açılarak yakınlarına teslim edildi. Olayın ardından İl Sağlık Müdürlüğünce olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 Fatma Avcı'nın avukat olan torunu Duygu Akkaya ise cenazeyi yıkamak ve teslim almak üzere hastaneye geldiklerini söyleyerek; "Sonrasında öğrendiğimizde Beyce köyünde öğlen namazını müteakiben anneannemizin ama aslında Tevfik amca olarak cenaze namazının kılındığı ve oraya defnedildiğini öğrendik. Tabii bu karışıklığı gidermek için hastane yönetimi de harekete geçti. Bir şekilde oradaki mezar açıldı, anneannemiz getirildi. Tekrar yıkama işlemlerimizi yaptık, kefenledik ve defnettik." Dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.