MURATPAŞA’DAN TÜRKİYE’NİN 12 KAHRAMAN ŞEHİDİNE MEVLİT

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, hain saldırıda şehit düşen 12 asker için Muratpaşa Camii’de Kur’an tilaveti ve mevlit okuttu. Belediye Başkanı Ümit Uysal, cami çıkışında “Bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bütün milletimizin başı sağ olsun” dedi. 

28 Aralık 2023
MURATPAŞA’DAN  TÜRKİYE’NİN 12 KAHRAMAN ŞEHİDİNE MEVLİT

Muratpaşa Belediyesi, Irak’ın kuzeyinde gerçekleşen saldırıda şehit düşen 12 Mehmetçik için öğle namazı öncesi, Muratpaşa Camii’de Kur’an tilaveti ve mevlit okuttu. Mevlide, Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye Başkanı Uysal, Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Muratpaşa İlçe Müftüsü İlçe İshak Göksel, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Başkan Uysal, mevlidin ardından cami çıkışında, “Bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Şehadet yüksek bir makam. Ancak hiçbir çocuğumuzun canını kaybetmesi sıradan bir olay gibi kabul edilemez” diye konuştu. Uysal, “Terörün bir an önce noktalanması için de en kapsamlı çalışmalar yapılmalıdır” çağrısında da bulundu. Mevlitte şehitlerin anısına Muratpaşa Belediyesi’nce helva da dağıtıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.