BAŞKAN İKBAL YAZICI ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI KALMAYACAK

 

31 Aralık 2023
BAŞKAN İKBAL YAZICI ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI KALMAYACAK

Doğu Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Ferderasyonu Onursal  Başkanı  Muhammet ikbal Yazıcı gazetecilerle yaptığı görüşmede önemli mesajlar verdi. Yazıcı şu ifadeleri kullandı:

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde ve  Irak’ın kuzeyinde çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine ise sabr-ı cemil diliyorum. Yaralı askerlerimize de Rabbimden acil şifalar diliyorum.


Aziz milletimizin başı sağ olsun. Sayın Cumhurbaskanımızın ifade ettiği gibi Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Kalmayacak. Terörle mücadelemiz son terörist bitene kadar devam edecek. Mehmetçiğimizin sınır ötesindeki operasyonların da her zaman olduğu gibi destanlar yazmaya devam edecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.