KALAŞNİKOFLU ÇATIŞMADA YARALANAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Sultangazi’de iki grup arasındaki kalaşnikoflu çatışmanın ortasında kalan 15 yaşındaki Büşra Polat, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetti. 

02 Ocak 2024
KALAŞNİKOFLU ÇATIŞMADA YARALANAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

 Geçen cumartesi günü saat 15.00 sıralarında Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde yaşanan olayda otomobille seyir halinde olan iki grup uzun namlulu silahlarla çatıştı.

 

 Çatışmadan sonra şüpheliler otomobillerini bırakıp kaçtı. Çatışmada 2 kişi yaralanırken yaralılar hastaneye kaldırıldı. Bırakılan otomobillerde yapılan aramalarda kalaşnikof ve tabanca ele geçirildi.

 

 Çatışma sırasında sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra Polat vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ekiplerin olaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışmaları devam ediyor.

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.