İpek Merve Coşkun Motivasyon Etkinliklerine Devam Ediyor

 

14 Şubat 2024
İpek Merve Coşkun Motivasyon Etkinliklerine Devam Ediyor

 İspir Hanımeli Kadın Kooperatifi Başkanı İpek Merve Coşkun  , Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya’yı İspir’de konuk etti. Son yıllarda aile içi iletişim, motivasyon, güven, beyni etkin kullanma ve öğrenmeyi öğrenme gibi konularda eğitimler ve konferanslar veriyor.

 Alişan Kapaklıkaya gündüz öğrencilere akşam 19:30 da ise yetişkinlere yönelik programda konuştu. Fazilet Dağcı Çığlık Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte İspir Hanımeli Kadın Kooperatifi Başkanı İpek Merve Coşkun program açılışında önemli başlıklara değindi.   

 Coşkun” İspir ilçesi’nde bulundukları 5 yıl içerisinde hem kadın girişimcilerle olan bağının güçlü olduğunu söyledi. Belediye Başkanı eşi olmanın verdiği görevle bir çok aileyle artık çok yakın olduklarını, artık birbirlerini çok iyi tanıdıklarını , 5 yıl içinde başardıkları bir çok projeyi İspirli kadınlarla beraber başardıklarını ifade etti.

 Daha sonra sahneye çıkan İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ve İspir Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu kısa konuşmalar yaparak davetlileri selamladı. Etkili konuşmasında önemli mesajlar veren Kapaklıkaya emeği geçen herkese ve özellikle yoğun ilgi gösteren katılımcılara teşekkür etti.

   

Alişan Kapaklıkaya Kimdir?

 Alişan Kapaklıkaya, eğitimci ve yazardır. 1963 doğumlu olan Kapaklıkaya, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde dünyaya gelmiştir. 1985 yılında Marmara Üniversitesi’nden mezun olmuş ve aynı yıl Adana’da çeşitli liselerde öğretmenlik yapmaya başlamıştır.

 1987-1992 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev almıştır. 2000’li yıllarda Nörolinguistik Programlama (NLP) alanında uzmanlaşarak uluslararası alanda çalışmalar yapmış ve “Siyah Pantolon” hikayesi ile popülerlik kazanmıştır.

 Son yıllarda aile içi iletişim konusunda yaptığı araştırmalarla ulusal ve uluslararası eğitimler veren Alişan Kapaklıkaya, motivasyon, güven, beynin etkin kullanımı ve öğrenmeyi öğrenme gibi konularda da eğitimler ve konferanslar düzenlemektedir.

Alişan Kapaklıkaya, Hayat Kapaklıkaya ile evlidir ve üç çocuk sahibidir. Kızı Zuhal Kapaklıkaya Yıldız, 2018 yılında kanser nedeniyle yaşamını yitirmiştir.

İşte Alişan Kapaklıkaya’nın kitapları:

Öğretmenin Günlüğü – 2004
İçindeki Uyuyan Güzeli Uyandır – 2012
Sevgi Bahçesinin Bahçıvanı – 2013
Kalbime Girmeden Beynimde İşin Ne? – 2015
Aramızda Kalsın (Hatice Gürses ile birlikte) – 2016
İçindeki Uyuyan Güzeli Uyandır – 2015
Yüreğime Dokunan Eller – 2018
Bunları Kimseye Anlatamamıştım – 2018
Sen Hiç Kendini Yaşadın Mı? – 2018
Sen Yanımda Ol Yeter – 2018
Asla Vazgeçme – 2019
Kendimi Yaşamak İstiyorum – 2019
Kendini Yeniden Başlat – 2020
Siyah Pantolon – 2021
Siyah Pantolon Hikayesi – 2021

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.