UYSAL, DOST VE KARDEŞ ÜLKELERLE BİR ARADA

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri’nde (ASSİM) düzenlenen etkinlikte, Antalya’da yaşayan Kazak, Kırgız ve Azerilerin kurduğu Türki Cumhuriyetler Topluluğu’yla bir araya geldi. 

08 Mart 2024
UYSAL, DOST VE KARDEŞ ÜLKELERLE BİR ARADA

 Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, “Bütün insanlarımıza yakın olmak için büyük bir gayret içindeyiz” dedi. Uysal, sözlerine şöyle devam etti:

 “Bizim şehrimizde herkes kendisini en iyi hissetsin, herkes kendisini komşuluk duyguları içinde görsün, bizim dayanışma, kardeşlik, ortak yaşam, şemsiyemiz altında görsün, herkes bizimle kol kola hissetsin diye bir gayret içindeyiz. Sizlerin komşuluğundan çok memnunum.”

 Uysal, kentte çok sayıda Kazak, Azeri ve Kırgız’ın vatandaşlık alarak ikamet ettiğini belirtirken gelecek nesillerin ortak yaşamı geliştirerek, beraber büyüyeceklerini söyledi. Kente dostluk ve kardeşliğin hakim olacağını belirten Uysal, “Bir sonraki kuşaklar lehçe farkı olmadan aynı dili konuşabilecek, birbirlerini anlayabilecekler” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.