UTEF UMUTIŞIĞI THM KOROSU SINAVDAN GEÇTİ

Antalya’da “Geçmişten Günümüze Aşıklarımız ve Ozanlarımız” konseri düzenlendi. 

08 Mart 2024
UTEF UMUTIŞIĞI THM KOROSU SINAVDAN GEÇTİ

Antalya Kepez Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde düzenlenen "UTEF UMUTIŞIĞI THM" Korusu "Geçmişten günümüze Ozanlarımız" konserine ilgi büyüktü. 

 Genel Merkezi Antalya’da bulunan Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) ve Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umut Işığı Derneğince “Geçmişten Günümüze Aşıklarımız ve Ozanlarımız” konseri gerçekleştirildi. Kepez Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’ndeki konserde Şef Hasan Safran yönetiminde UTEF Umut Işığı Türk Halk Müziği korosu sahne aldı. Gece boyunca birçok eseri seslendiren koro, izleyicilerden alkış aldı. Zaman zaman davetliler de eserlere eşlik etti. Konser, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanatçılar ve vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

 

 UTEF Genel Başkanı ve Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umut Işığı Derneği Kurucu Başkanı Güldane Kaya Kaçar, yaptığı konuşmada, yoğun katılımdan memnuniyet duyduğunu söyledi. Herhangi bir kurumdan veya kuruluştan destek almadıklarını belirten Kaçar, bağışçılarla ihtiyacı olanların arasında köprü vazifesi kurduklarını dile getirdi.

 Kaçar, “Özellikle tekerlekli sandalye, hasta yatağı, gıda paketleri, giysi, eşya yardımlarının yanı sıra yüzlerce üniversite öğrencisine burs desteği sağlıyoruz. Tıpkı Genel merkez gibi Federasyonumuza bağlı dernekler ve temsilciler Türkiye’nin dört bir tarafında canla başla çalışıyorlar. Kendilerinde ayrıca teşekkür ediyorum ” dedi.

Ayrıca 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlayan Kaçar hep birlikte daha huzurlu yarınlar diledi.

 

Program Başkan Kaçar’ın plaket ve çiçek sunumuyla son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.