MEHMET BALIK’TAN KAMUOYUNA DUYURU

Birleşik Kamu Emeklileri girişimi olarak Mehmet Balık Kamuoyuna duyuruda bulundu. “2024 Yılı Emekli Yılı değil emekliye adeta zulüm yılı olmuştur.” diyen Mehmet Balık’ın açıklamaları haberin devamında… 

13 Mart 2024
MEHMET BALIK’TAN KAMUOYUNA DUYURU

Antalya Kamuoyuna Duyuru:

 2024 yılı itibariyle emekli yurttaşlarımızın yaşadığı sıkıntılar had safhada iken, dağınık ve etkisiz oluşumlar emeklilerimize ne umut ne de çözüm olamamaktadır.

Güzel ülkemizin mutsuz emeklilerine, “2024 Yılı Emekliler Yılı” müjdesi başta kulağa hoş gelse de boş olduğu görülmüştür. 2024 Yılı Emekli Yılı değil emekliye adeta zulüm yılı olmuştur.

Ömrünün en verimli ve genç yıllarını milletine adayan, devletine harcayan her yurttaş bu emeklerinin karşılığını alacağı ve kimseye muhtaç olmadan yaşlılığını geçirebileceğini düşünürken, devlet tarafından yük olarak görülür hale gelmiştir. Bu durum vefasızlıktan da öte emeklilerin açlık ve hayatta kalabilme mücadelesi haline gelmiştir.

1927 yılında Mareşal rütbesiyle emekli olan Atatürk, “Bir milletin yaşlı ve emeklilere karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır” sözüyle o yıllarda bile emekli ve yaşlılara değer ve önem verilmesi gerektiğini anlatmıştır. Bugün emeklilerimize reva görülen yaşam standartlarını görünce Atatürk’ü daha iyi anlıyoruz.

Çalışanın da emeklinin de adeta sömürüldüğü bu düzene dur diyoruz. Kamu emekçisi emeklilerimizin etkili sesi olmaya, hızla örgütlenip daha kararlı mücadele etmeye, yanlarında olmaya geliyoruz. Etkisiz ve dağınıklıktan, birlik ve kararlılık içinde çıkılacağının bilincindeyiz.

BİRLEŞİK KAMU EMEKLİLERİ GİRİŞİMİ

MEHMET BALIK

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.