ZERA VARELDZHİ KİMDİR?

 

16 Kasım 2023
ZERA VARELDZHİ KİMDİR?

 Zera Vareldzhi  - Kırım Tatarı, Antalya Konyaaltı Kent Konseyi Yabancılar Meclisi Başkanı olarak,  "Yabancılar Korosu"nu oluşturdu.

 Yaklaşık on yıl önce Türkiye'ye taşınan Zera Hanım, yeni ülkesinde sorumlu, parlak, yetenekli, dirençli, çalışkan biri olarak kendini kanıtladı ve bir profesyonel oldu.

 Birkaç yıl içinde inanılmaz işler başardı. Uluslararası müzik programları ve konserlerin organizasyonunda komitede yer aldı ve katkıda bulundu. Vatanseverimiz birçok bölgesel etkinlik ve Antalya genelinde etkinlik düzenledi. Uluslararası proje olan "Her Kadın Benzersizdir" adlı fotoğraf sergisinin yazarı ve yönetmeni olarak da kendini gösterdi.

 Projede, çeşitli ülkelerden gelen kadınlar, engelleri, zorlukları ve fedakarlıkları aşarak toplumda başarı elde et… Zera Vareldzhi aynı zamanda Enerji uzmanı olarak astroloji ve numeroloji ile de ilgileniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.