turkhabermagazin.com Yayın Hayatına Başladı

 

26 Şubat 2024
turkhabermagazin.com Yayın Hayatına Başladı

 

 İmtiyaz sahibi Dr. Habib Aytekin'nin üstlendiği günlük olarak yayın yapacak internet haber sitesi turkhabermagazin.com Türkiye'nin buluşma noktası olduğu gibi çözüm noktası da olacağını belirtti

 Türkiye'de turkhabermagazin.com adıyla günlük internet sitesi olarak; Türkiye'deki gelişmeleri, kalkınması ve her alanda ilerlemesine katkı sunmak, doğruların yanında yanlışların karşısında olmak için yayın hayatına başladıklarını ifade eden haber sitesinin imtiyaz sahibi Dr. Habib Aytekin,  Türkiye'nin menfaatlerini koyduk. Türkiye'nin sesi ve nefesi olmak için çıktık bu yolayız. Önemli potansiyellere sahip olmasına rağmen Türkiye'nin hak ettiği yerde olduğunu biliyoruz. Bu konuda katkı sunmak, onlara yeni bir ufuk ve alan açmak, yön gösterip destek olmak amacıyla yayın hayatına başladık. turkhabermagazin.com ülkemize ve basın camiasına hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.