En eğlenceli akşamlar Cihangir’de

Cihangir Kahvecisi elit mekanların listesinde ilk sırada yerini aldı. 

28 Şubat 2024
En eğlenceli akşamlar Cihangir’de

 Cihangir Kahvecisi elit mekanların listesinde ilk sırada yerini aldı.

 Antalya’nın en iyi kafe ve nargile, oyun kafe olarak listede yerini alan Cihangir Kahvecisi Kepez’de müşterilerini bekliyor.

 Profesyonel çalışan kadrosu ile hizmet veren Cihangir Kahvecisinde yok, yok. Sıcak ve soğuk alkolsüz içecekleri ile zengin kahvaltı çeşitleri, meze, tost çeşitleri, özel spesiyale menüsü ile Kepez’de uzun süredir bölge halkı tarafından büyük ilgi, alaka ile ziyaretçi akınına uğruyor.

CİHANGİR’DE CAN İLE CANLI MÜZİK KEYFİ

 Cihangir Kahvecisinde her Salı ve Cumartesi akşamı saat 20:00’dan sonra Antalya’nın en popüler sanatçısı Can sahne alıyor.

Can, söylediği özgün ve slov Türkçe müzikleri ile izleyen ve dinleyenleri adeta mest ediyor.

NARGİLE KEYFİ İLE OYUN KEYFİ

 Antalya’nın Kepez İlçesinde yer alan Cihangir Kahvecisi iki katlı dev salonları ile hizmet veriyor.

 

  Alt katında canlı müzik ve sevdikleriniz ile eğelenceli saatler geçiriyor isterseniz dostlarınız veya aileniz ile okey, kağıt ve benzeri oyunlar oynayarak unutulmaz keyifli akşamlar geçirme imkanını buluyorsunuz.

 Cihangir Kahvecisi çocukları da düşünüyor. Çocuklara özel menüsü ile yine kafe içerisinde bulunan 03-10 yaş arası çocuk parkı ile hizmet vererek ebeveynlere huzurlu ve güvenli ortam sağlıyor.

 24 saat güvenlik kamerası ile müşterilerine daima kaliteli hizmet veren Cihangir Kahvecisi hijyen, temizliğe titizlikle önem veriyor.

 

 CİHANGİR ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

 Cihangir Kahvecisi, Yeni Emek, Emek İş Merkezi, Sakarya Bulvarı. No: 243, 07060 Kepez / Antalya adresinde siz değerli müşterilerini bekliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.